Scoala de Poetica Fotografica

Astazi am primit pe mail, de la Gyuri, rugamintea de a posta pe blog anuntul referitor la reluarea inscrierilor la cursurile Scolii de Poetica Fotografica Francisc Mraz.

M-am bucurat pentru ca, in ciuda crizelor de orice fel pe care le traversam acum, cei doi profesori nu renunta la acest proiect.

Inscrierile pentru cursul 2010-2011 se fac pana la data de 6 octombrie 2010, prin e-mail la urmatoarele adrese: Francisc Mraz – francisc.mraz@fotopoetica.ro si Gyuri Ilinca –gyuri.ilinca@fotopoetica.ro

Mesajul va avea ca subiect ‘Cerere de inscriere la cursul de fotografie’ si va cuprinde: numele si prenumele solicitantului, locul si data nasterii, ultima forma de invatamant absolvita, un scurt CV cu sublinierea eventualelor antecedente fotografice, e-mailul si telefonul de contact. Pentru informatii suplimentare: francisc.mraz@fotopoetica.ro – 0722 203 529 sau gyuri.ilinca@fotopoetica.ro – 0744.153.617.

Cursul va incepe pe 14 octombrie 2010 la Muzeul Literaturii Romane, Bd. Dacia, nr. 12, Sector 1, Bucuresti, intre Piata Romana si Calea Victoriei.

In ziua de 7 octombrie 2010 solicitantii vor participa la un interviu de aproximativ 10 minute, in urma caruia se va decide admiterea la curs. Ora de prezentare la interviu va fi comunicata fiecarui solicitant in parte, la adresa de e-mail data in cererea de inscriere.

Reclame

~ de 35milimetri pe septembrie 7, 2010.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s